Ποια rollers να πάρω για τα παιδιά μου;

16 Σεπτεμβρίου, 2022

Share the story

Τα παιδικά inline rollers Microblade αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια την κορυφαία επιλογή των γονιών και των δασκάλων εκμάθησης πατινιών/rollers. Η Rollerblade κρατώντας τον ίδιο σχεδιασμό προσπαθεί να βελτιώνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά και να δημιουργεί μεγαλύτερη άνεση στην εφαρμογή και ασφάλεια ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα παιδιά τις βόλτες τους για αρκετά χρόνια.

Παιδικά ρυθμιζόμενα rollers για κορίτσια & αγόρια από τη Rollerblade

~ Microblade inline skates ~

Τα τελευταία χρόνια, και πιο έντονα μετά την πανδημία, οι πλατείες και τα πάρκα γεμίζουν με όλο και περισσότερα παιδάκια τα οποία κάνουν ή ζητούν να μάθουν rollers.

Αν σκέφτεστε ποιο είναι το ιδανικό ζευγάρι inline skates για τα παιδιά, η Rollerblade σας έχει την ιδανική πρόταση με τα Microblade σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για αγόρια και κορίτσια και μεγέθη που καλύπτουν όλες τις ηλικίες.

~ Ρυθμιζόμενου μεγέθους παιδικά rollers ~

Τα παιδικά rollers Microblade της Rollerblade έχουν υλικά υψηλής ποιότητας και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και γυμναστική/προπόνηση.

Αυτά τα πατίνια είναι ρυθμιζόμενου μεγέθους, καλύπτουν δηλαδή 4 μεγέθη και με αυτήν την επιλογή τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα rollers τους για περισσότερο από μια σεζόν.

Αυτό γίνεται με ένα εύχρηστο σύστημα επέκτασης που λειτουργεί με το πάτημα ενός κουμπιού ώστε να ευθυγραμμίζει τα πατίνια στο σωστό μέγεθος με επιλογές μεγέθους από το 28 έως το 40.5!

Ρυθμιζόμενα Παιδικά Rollers Για Κορίτσια | Rollaround

~ Τεχνικά χαρακτηριστικά Microblade ~

Η υποστήριξη της μπότας Junior Fit περιλαμβάνει ένα πλέγμα με ραφές για ενισχυμένη αναπνοή του ποδιού και παρέχει βελτιωμένη άνεση και καλή εφαρμογή. Ο ανθεκτικός σχεδιασμός του άξονα 3WD χαμηλώνει το κέντρο βάρους ώστε τα παιδιά να βελτιώσουν τον έλεγχο, τη σταθερότητα και την ισορροπία. Η ασφάλεια προστίθεται με σύστημα κλεισίματος και κούμπωμα ασφαλείας 45°, λουράκι velcro και κορδόνια. 

Τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν 4 ροδάκια 72mm/80A και ρουλεμάν SG3 ενώ υπάρχει η επιλογή για αναβάθμιση με 3 μεγαλύτερα ροδάκια 80mm. Το φρένο περιλαμβάνεται στο πίσω μέρος.

Περιληπτικά:

Ποιοτικά πατίνια για τα παιδιά: Ασφαλής εφαρμογή, σταθερότητα και έλεγχος υψηλής ποιότητας.

4 ρυθμιζόμενα μεγέθη: Σχεδιασμένο για να τοποθετείται ακριβώς το πόδι για σωστή ισορροπία σε τρεις επιλογές μεγέθους: 28-32, 33-36.5, 36.5-40.5.

Μπότα στήριξης: Το Junior Fit έχει πλέγμα με ραφές και δημιουργεί άνεση σαν κάλτσα για καλύτερη αναπνοή και άφθονη επένδυση για υποστήριξη.

Ανθεκτικός άξονας: Διαθέτει σύστημα 3WD για αναβάθμιση με ρύθμιση σε 3x80mm ρόδες.

Rollerblade ροδάκια: Τα ροδάκια 72mm/80A συνδυάζονται με ρουλεμάν SG3 για καλύτερη τριβή.

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές στο χρώμα ώστε να επιλέξετε το Microblade που θα ξετρελάνει το παιδί σας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία με παιδικά rollers σε χρώματα όπως:

Τα παιδικά rollers της Rollerblade είναι η ιδανική επιλογή για τα κορίτσια και τα αγόρια που θέλουν να ξεκινήσουν αυτό το υπέροχο hobby!

attention always wear your protective equipment

Μην ξεχνάτε τον προστατευτικό εξοπλισμό! Ανεξαρτήτως του αν έχουν εμπειρία τα παιδιά στα πατίνια, τα προστατευτικά για τους καρπούς, τους αγκώνες, τα γόνατα και το κράνος είναι απαραίτητα ώστε να υπάρχει ασφάλεια και προστασία από οποιαδήποτε πιθανή πτώση.

Διαλέξτε λοιπόν το αγαπημένο τους χρώμα και ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες βόλτες!

Roll you around!

logorollaround w171

Stay up to date with the
latest news