Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολική ή μερική) θα πρέπει προηγηθεί η αποστολή e-mail στο info@rollaround.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που η εταιρεία μας θα ενημερώσει για την αποστολή της παραγγελίας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Οι κατασκευάστριες εταιρείες παρέχουν εγγύηση στα προϊόντα τους που καλύπτουν κάποια μέρη αυτών. Η εγγύηση αυτή δεν καλύπτει φθορές ή βλάβες που προέρχονται από χρήση των προϊόντων και ειδικότερα από λανθασμένη χρήση αυτών. Στην περίπτωση αυτή η εταιρεία μας δεν δύναται να προβεί σε αποζημίωση .

Οι όροι της εγγύησης δεν ισχύουν εάν τα προϊόντα έχουν επισκευασθεί, καταστραφεί ή αλλαχθεί. Η εγγύηση ισχύει από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος. Η ημερομηνία αγοράς θα πρέπει να αποδεικνύεται μέσω της απόδειξης λιανικής πώλησης ή του τιμολογίου αγοράς. Η επιστροφή των ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να συνοδεύεται απαραιτήτως με αντίγραφο της απόδειξης πληρωμής ή του τιμολογίου.

Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα επισκευής των ελαττωματικών προϊόντων χωρίς κόστος. Μερική ή ολική αλλαγή αυτών, επιτρέπεται. Η επισκευή θα γίνεται εντός συγκεκριμένου χρόνου κατόπιν εκτίμησης της βλάβης και έγγραφης ή τηλεφωνικής ενημέρωσης από την εταιρεία μας διαφορετικά ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και ανανεώνουμε τακτικά το στοκ των προϊόντων της αποθήκης μας μέσω online σύνδεσης με τις αποθήκες των προμηθευτών μας. Παρόλα αυτά, χωρίς δική μας υπαιτιότητα, ενδέχεται να υπάρξουν λάθη σχετικά με το διαθέσιμο απόθεμα των προϊόντων και να μην μπορέσει να εκτελεστεί μια παραγγελία που έφτασε στο σύστημά μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, αναλαμβάνουμε εμείς όλη την ευθύνη και θα φροντίσουμε σε συνεννόηση μαζί σας, είτε να σας βρούμε ένα παρόμοιο προϊόν που θα καλύπτει τις προδιαγραφές σας είτε να ακυρώσουμε την παραγγελία σας και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας στο ακέραιο.

-Οι πελάτες μας διατηρούν το δικαίωμα να επιστρέψουν τα προϊόντα που αγόρασαν εντός προθεσμίας 14 ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβαν τα προϊόντα.

-Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα προς επιστροφή βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα έχουν παραλάβει οι πελάτες, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Σε περίπτωση επιστροφής ο πελάτης θα πρέπει να αποστείλει e-mail στην διεύθυνση info@rollaround.gr. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε στο οποίο θα αναφέρει οπωσδήποτε τον κωδικό παραγγελίας ή τηλεφωνικά στο 210 2202668. Κατόπιν συνεννόησης, ο πελάτης αποστέλλει το δέμα στην διεύθυνση Αγ. Γερασίμου 8 (πρώην Ιθάκης 8) – Μοσχάτο Αττικής, Τ.Κ. 18345.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που τα επιστραφέντα προϊόντα είναι κατεστραμμένα ή χρησιμοποιημένα, η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε καμία περίπτωση δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ο πελάτης μπορεί να κάνει αλλαγή του προϊόντος που έχει προμηθευτεί με κάποιο άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή ενός προϊόντος και αντικατάσταση με ίδιο άλλου μεγέθους, το κόστος επιστροφής στην έδρα της εταιρείας μας καθώς και το κόστος της εκ νέου αποστολής στον πελάτη, επιβαρύνει τον ίδιο τον πελάτη.

Stay up to date with the
latest news